Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het Fellowship biedt toegang tot en samenwerkingen met:

Het Nieuwe Instituut: De fellow heeft dagelijks toegang tot de faciliteiten van Het Nieuwe Instituut, waaronder de bibliotheek, archieven, tentoonstellingen, werkruimtes en presentatieruimtes. In overleg met andere afdelingen van Het Nieuwe Instituut en lopende institutionele samenwerkingsverbanden zijn eventueel ook andere middelen beschikbaar.

Het Amsterdam Museum: De fellow heeft toegang tot de faciliteiten van het Amsterdam Museum, waaronder de bibliotheek, archieven, tentoonstellingen, werkruimtes en presentatieruimtes. Het team is bereid diepgaande conversaties te voeren met de fellow, en moedigt voorstellen van de fellow voor (publieke) evenementen zoals een talk, een screening of andere vormen van presentatie van eigen werk en research aan.

De Appel: De fellow heeft dagelijks toegang tot de faciliteiten van De Appel, waaronder de bibliotheek, het archief, tentoonstellingen, werkruimtes en presentatieruimtes. Het archief is gespecialiseerd in performancekunst en bevat boeken, tijdschriften, tekeningen, brieven en efemera. Het team en participanten van het Curatorial Programme staan ook klaar om de fellow te verwelkomen en contacten en feedback te bieden, en zijn blij dat de fellow de mogelijkheid krijgt om te leren van nieuwe stemmen vanuit De Appel.

The Black Archives: De fellow wordt de mogelijkheid geboden om de voortgang van het onderzoek te presenteren tijdens een publieke talk bij The Black Archives in Amsterdam. Tijdens de talk kan de fellow met het publiek in gesprek gaan over zwarte en Caraïbische geschiedenis.

Witte de With: De fellow wordt de mogelijkheid geboden om mee te doen aan een speciaal publiek programma in Witte de With om bestaande of lopend onderzoek naar hedendaagse beeldende kunst of culturele ontwikkelingen te presenteren. Een andere mogelijkheid is het programma te organiseren als een privésessie in de vorm van een denktank of professioneel netwerkevenement, met als doel het onderwerp van onderzoek van de fellow te bespreken of informatie die tot dan toe is verzameld te delen. Voor welke format er ook wordt gekozen, dit programma wordt georganiseerd binnen het kader van het collectief leren-initiatief van de instelling.